Partners & fondsen

Samenwerkingspartners


Het Stagehuis kan alleen bestaan binnen een sterk netwerk van samenwerkingpartners binnen en buiten de wijk, gemeente Den Haag en fondsen. 
Ben jij ook actief in de wijk of omgeving? Heb jij een leuke activiteit en zoek je samenwerking? Bel of mail ons dan.

STEK Stek - stichting voor stad en kerk, wil mensen stimuleren om zich met elkaar te verbinden en elkaar te beschermen, elkaar te versterken en te bezielen. Met dit doel heeft Stek uiteenlopende projecten in Den Haag en directe omgeving. Het zijn projecten om mensen te ondersteunen en met elkaar in contact te brengen. Stek heeft in de stad een aantal locaties, waaronder buurt-en-kerkhuizen: plekken voor ontmoeting en ondersteuning.


Stek werkt voor verschillende opdrachtgevers, de belangrijkste daarvan is de Protestantse Diaconie van Den Haag. Ook de Gemeente Den Haag, kerkelijke organisaties en verschillende fondsen zijn belangrijke opdrachtgevers.


Bij Stek zijn rond de 45 medewerkers in dienst en bijna 1.000 vrijwilligers actief. STEK ondersteunt het Stagehuis Schilderswijk bij fonds-aanvragen, financiƫle administratie, verantwoordingen en dient als expert klankbord voor het Stagehuis Schilderswijk.